REMOTE SUPPORT

Microsoft Bookings agenda

Met Bookings, onderdeel van Microsoft 365, kunnen professionals en kleine bedrijven heel makkelijk afspraken met hun klanten plannen en beheren.

Wil je minder tijd besteden aan plannen?
Met Microsoft Bookings kunnen jouw klanten nu heel makkelijk een afspraak maken met jouw bedrijf. Het programma beschikt namelijk over een aanpasbare webpagina die klanten kunnen gebruiken om diensten te reserveren, een speciale agenda voor het beheren van reserveringen, een mobiele app, een lijst met de contactgegevens van klanten, en geautomatiseerde herinneringen voor klanten en medewerkers waardoor het minder vaak voorkomt dat mensen niet komen opdagen. 

Maak je klanten blij
Maak een online reservering pagina om plannen makkelijker te maken. Bookings beschikt over een aanpasbare reserveringspagina voor je klanten, die ze kunnen gebruiken om een geschikt tijdstip te vinden voor een afspraak met jouw bedrijf. De pagina is ook geschikt voor mobiele apparaten en helpt onnodig telefoonverkeer tegen te gaan. 

Geautomatiseerde herinneringen
Klanten en medewerkers ontvangen geautomatiseerde herinneringen van een afspraak, zo loop je nooit een afspraak mis. Bij nieuwe reserveringen wordt dit dus ook toegevoegd aan de agenda's van je medewerkers. Op deze manier weet iedereen precies waar je mee bezig bent en wanneer hij of zij aanwezig moet zijn.

Onderweg boekingen beheren
Ben je onderweg en wil je contact opnemen met je klant over een afspraak of wil je een nieuwe afspraak plannen met je klant? Met Bookings en de mobiele app gaat dit nu heel makkelijk; je hebt alle gegevens van de klanten, medewerkers en je eigen agenda altijd en overal direct bij de hand.

Kan ik Microsoft Bookings gebruiken?
Bookings is standaard ingeschakeld voor klanten met het Microsoft 365 Business Standard, of Microsoft 365 A3 en Microsoft 365 A5 abonnement. Bookings is ook beschikbaar voor klanten met Office 365 Enterprise E3 en Office 365 Enterprise A5, maar daar is het standaard uitgeschakeld. Je kunt bookings in-of uitschakelen voor werknemers in jouw organisatie, zowel voor je gehele organisatie als voor specifieke gebruikers. Wanneer je reserveringen voor gebruikers inschakelt, kunnen ze een pagina Bookings en agenda maken en kunnen andere personen de tijd boeken.


Ja ik wil meer weten over Microsoft BookingsOnze laatste nieuwsbrieven

Wilt u onze nieuwsbrieven ontvangen?

Wij willen u helpen met het vergroten van uw IT horizon

CCare ICT ©  
TOP