REMOTE SUPPORT

COMPUTER

Probeert u zich eens voor te stellen dat uw bedrijf één hele werkdag geen PC’s kan gebruiken. De conclusie is dat we allemaal erg afhankelijk zijn geworden van computers en internet. We verwachten van al die middelen dat het gewoon werkt. Maar natuurlijk is dat niet zó gewoon. Daar moet een inspanning voor worden geleverd – door professionals.

CCare kan uw bedrijf helpen met de aanschaf en het onderhoud van uw werkplekken en bedrijfsnetwerk – zodat u gewoon door kunt gaan met uw werk.
CONNECT

Wij kunnen niet meer zonder internet – het is een vitale behoefte geworden voor bijna alles wat wij doen in het dagelijks leven. Het is een NUTS voorziening geworden naast gas, water en stroom. Het is er 24/7/365.

CCare levert “allways-on” internet – dat is waar uw bedrijf om vraagt.
CLOUD

Een van de grootste game changers van de afgelopen 10 jaar is ongetwijfeld de komst van cloud computing. Cloud computing verlost u van investeringen in dure servers, software licenties en onderhoudscontracten. Cloud computing geeft wél alles wat uw bedrijf op IT gebied nodig heeft voor een maandelijks abonnementbedrag, het groeit probleemloos mee met uw behoeftes en capaciteit en als u er, door veranderingen in uw bedrijf, snel vanaf wilt kan dat ook.
CONSULT

U heeft hulp nodig bij een groot project – de kennis van alles wat bij het project komt kijken gaat u boven uw pet. Dat kan gaan over het oplevertraject van een glasvezel verbinding tot aan een compleet ontwerp, projectbegeleiding, management en uitrol van zeer grootschalige projecten in de grootzakelijke markt. Lees verder over de projecten die we hebben gedaan van tekentafelontwerp tot oplevering.

Wij willen u helpen met het vergroten van uw IT horizon

CCare ICT ©  
TOP