REMOTE SUPPORT

Interview administratief medewerker Romy

Het CCare team werkt in deze corona crisis verdeeld, op kantoor met maximaal 6 collega's en allemaal een eigen kantoorruimte of thuis. Onlangs interviewden we een aantal collega's welke thuiswerken of thuis hebben gewerkt over hoe zij dit beleven of hebben beleefd.
 
Deze week interviewden wij collega Romy - administratief medewerker bij CCare ICT

Hoe ervaar je de corona crisis?
Voor mij is de corona crisis zowel positief als negatief. Het negatieve is dat ik helaas een familielid ben verloren aan corona. Het positieve is dat ik het thuis eten/koken veel meer ben gaan waarderen dan voorheen want voor de corona crisis ging ik vaak met mijn vriend, vriendinnen of familie uit eten. Dankzij de corona crisis ben ik er ook achter gekomen dat ik kan knippen dus mijn vriend hoeft niet meer naar de kapper!.

Wat doe jij allemaal voor CCare ICT?
Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij CCare ICT in de functie van administratief medewerker en service delivery. 

Heb jij ook thuis gewerkt?
Vanaf het begin van de corona crisis werk ik op kantoor, alleen na de crematie van mijn familielid ben ik 2 weken thuis gaan werken.

Merk je veel verschil in je werkzaamheden sinds corona?
Door corona heb ik het wel iets rustiger gekregen in mijn werkzaamheden. Dit geeft mij gelukkig wel de mogelijkheid om de taken waar ik voorheen niet aan toe kwam nu uit te voeren.  

Waarin zou jij je verder willen ontwikkelen?
Ik zou mij verder willen ontwikkelen in mijn opleiding. Op dit moment doe ik, naast werken bij CCare, de opleiding administrateur. Zodra dit is afgerond zou ik graag willen beginnen met de opleiding accountant.

Heb je vakantie plannen?
Ik heb geen vakantie plannen meer, ik zou drie weken naar Italië gaan maar dat hebben we geannuleerd. Nu hou ik mijn drie-weekse vakantie in Nederland. Dit komt eigenlijk heel goed uit want ik heb samen met mijn vriend een huis gekocht dus heb nu alle tijd om inspiratie voor ons huis op te doen. 


Onze laatste nieuwsbrieven

Wilt u onze nieuwsbrieven ontvangen?

Wij willen u helpen met het vergroten van uw IT horizon

CCare ICT ©  
TOP